SUURKUVATULOSTEET

Näy ja tee vaikutus myymälässä ja messuilla!
Suurkuvatulosteemme ovat valokuvan tarkkoja ja värit satumaisen kirkkaita.

JULISTEET

Digipainostamme saat valokuvan tarkat mainosjulisteet upeissa väreissä. Tulostimemme käyttävät kahtatoista eri värisävyä, joka saa julisteesi värit hehkumaan ja mustan toistumaan mustaakin mustempana!

MATERIAALIT
Kiiltävä julistepaperi (140-200g/m2)
Matta julistepaperi (140-200g/m2)

A-TELINE
Meiltä saat myös laadukkaat ja tukevat lattiatelineet julisteiden esillelaittoa varten. Telineet sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

ROLL-UP

Roll-Up on kannettava kuvateline, jolla saat vaivattomasti näkyvyyttä messuille ja myymälään. Sen käyttö on yksinkertaista: roll-upin runko asetetaan lattialle, sisälle rullattu mainosvuota vedetään ylös ja kiinnitetään mukana seuraavaan tukivarteen. Valmista tuli! Kuljetuksen ajaksi mainosvuota lasketaan alas - kuva rullautuu itsestään rungon sisään. Pystyttäminen ja purkaminen vie alle minuutin!

Valittavanasi on kolme erilaista telinemallia, joihin kaikkiin voi tarvittaessa vaihtaa uuden kuvavuodan myöhemmin - Näin sinun ei tarvitse välttämättä ostaa uutta telinettä, kun haluat uusia mainoksesi. Kaikki telineet toimitetaan kantolaukun kera.

CLASSIC-TELINEET
Perusteline taittuvalla tai teleskooppivarrella

PREMIUM-TELINE
Normaalia leveämpi ja tukevampi jalka, teleskooppivarsi

VUOTAMATERIAALIT
Mattakangas
Mattavinyyli

ROLL-UPIN KOKO
Leveys 85 cm
Korkeus 200cm (kiinteällä varrella)
tai 152-215 cm (teleskooppivarrella)

KANGASBANDEROLLI

Nyt digipainostamme myös kangasbanderollit myymälämainontaan ja erilaisiin tapahtumiin! Banderollien kulmiin asennetaan purjerenkaat, joiden avulla mainos on helppo kiinnittää paikoilleen.

KOKO
Leveys toiseen suuntaan max 100cm,
toiseen rajoittamaton

MATERIAALI
Textile banner