RAKENNUSALAN

PALVELUT

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi rakennuspiirustuksiin liittyvät jäljennöspalvelut. Onpa suunnitelmasi paperinen tai sähköinen, me teemme siitä tarvitsemasi tulosteet.
Nopeasti ja luotettavasti - yli 30 vuoden ammattitaidolla!

Tulostus- ja kopiointi

Ovatko rakennussuunnitelmasi tulostusta vaille valmiit? Laita työsi meille, niin hoidamme loput. Toimitamme Sinulle kaikki suunnittelussa ja rakentamisessa tarvitsemasi tulosteet ja kopiot, tarpeesi mukaan värillisenä tai mustavalkoisena.

Oletko omakotirakentaja? Tulostamme rakennuskohteesi viralliset lupakuvat ja toimitamme ne myös halutessasi suoraan rakennusvalvontaan. Rakennustyömaalle tulevat työpiirustukset kannattaa tilata laminoituna, joilloin ne kestävät työmaalla likaa, kosteutta ja kovakouraisempaakin käsittelyä.

Skannaus

Paperi ei kestä ikuisesti. Vanhetessaan se rapistuu ja tekee käsittelyn ja muutosten tekemisen vaikeaksi. Skannauspalvelumme huolehtii paperisi digitaaliseen muotoon, jolloin kuvien käsittely, siirto ja varastointi tulee vaivattomaksi. Skannatut piirustukset poltamme esim. levylle tai siirrämme sähköpostilla minne ikinä haluatkin. Halutessasi myös puhdistamme skannatun kuvan alkuperäisen kuvan tahroista tai muusta tarpeettomasta.

VEKTOROINTI - Skannattu kuva voidaan edelleen vektoroida ns. viivakuvaksi, joka mahdollistaa sen jatkokäsittelyn CAD-ohjelmilla. Tällöin vanhoihin piirustuksiin voidaan tehdä muutoksia esim. remonttitöitä varten, tai käyttää niitä valmiina pohjina sähkö- ja lvi-piirustuksille.

VIIMEISTELYT

Tulosteiden viimeistelytöillä paperisi laitetaan helpommin käytettävään, kuljetettavaan ja säilytettävään muotoon. Tarjoamme lukuisia eri viimeistelypalveluja erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Valitse töillesi parhaiten sopiva vaihtoehto tai kysy meiltä tarvittaessa apua valintaan!

  • Taitot
  • Sidonnat
  • Mapitus
  • Laminointi
  • Pohjustus

Lataa tilauslomake (xls/pdf)
KYSY TARJOUS!