SISUSTUSTAULUT

Upeat sisustustaulut kotiin ja toimistoon - räiskyvissä väreissä tai hillityissä harmaan sävyissä.
Sisusta yksilöllisesti vaikka omilla valokuvamuistoillasi.

CANVASTAULUT

Canvastaulu omasta kuvasta on taatusti unohtumaton lahja, mutta myös tyylikäs sisustuselementti omaksi iloksi!

Canvastaulussa kuva tulostetaan vahvalle, laadukkaalle canvas-kankaalle ja kiilakehystetään. Kiilakehystyksessä kangas pingotetaan kehysten ympärille niin, että itse kehykset jäävät piiloon. Käytämme laadukasta, pääasiassa 40mm leveää kiilakehystä. Isoimpiin tauluihin voidaan valita myös leveämpi liimapuukehys. Halutessasi voit kehystää canvaksen myös itse ja tilata pelkän canvas-tulosteen.

CANVASTAULUN MITAT
Kehystettynä:
Min 20x20cm, max 100x160cm. Kehykset 5 cm:n välein (20/25/30cm....)
Ilman kehystystä:
Leveys toiseen suuntaan max 100cm, toiseen rajoittamaton.

TAULUSARJAT

Etsitkö jotakin erilaista? Upea canvas-taulusarja on näyttävä sisustuselementti! Taulusarjassa kuvasi jaetaan kolmeen eri tauluun, jotka muodostavat upean kokonaisuuden. Taulusarja onnistuu parhaiten vaakakuvasta - kysy lisää tuotannostamme!

Taulusarjat toimitetaan valmiiksi kiilakehyksiin kehystettynä. Kiilakehystyksessä kangas pingotetaan kehysten ympärille niin, että itse kehykset jäävät piiloon. Käytämme laadukasta, pääasiassa 40mm leveää kiilakehystä.

Kysy hinta haluamallesi taulusarjalle!

JULISTEET

Digipainostamme saat myös valokuvan tarkat julisteet upeissa väreissä. Juliste voidaan painaa esimerkiksi suosikkivalokuvastasi ja halutessasi voimme myös lisätä kuvan päälle tai ala/yläpuolelle haluamasi tekstin.

Tulostimemme käyttävät kahtatoista eri värisävyä, joka saa julisteesi värit hehkumaan ja mustan toistumaan mustaakin mustempana!

JULISTEMATERIAALIT
Kiiltävä julistepaperi (140-200g/m2)
Matta julistepaperi (140-200g/m2)

JULISTEKOOT
Juliste voidaan tulostaa haluamaasi kokoon. Leveys toiseen suuntaan max 100 cm, toiseen suuntaan rajoittamaton.